luni, 13 ianuarie 2014

PRIMUL AMICAL ( Biverb anagramat cu Î .și R ) de Artur MUNTEANU -Sibiu

PRIMUL AMICAL 
(Biverb anagramat cu Î și R : 6 , 8 )

Acesta este un bumb roșu ?

Artur MUNTEANU - Sibiu

Click pe imagine pentru a o mări !

7 comentarii:

  1. steaua - nurnberg (ba-nasture negru) realitatea este că avem de-a face cu o excelentă anagramă a unui răspuns! - lucru mai rar întânit...și chiar o reușită transpunere în pagină din partea autorului blogului, felicitări merită toată lumea! (chiar și cei ce reușesc să descifreze această reușită enigmă)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să mulțumesc autorului pentru această frumoasă enigmă... cât și pentru alte asemenea reușite ! La mai multe !

      Ștergere
    2. sunt deosebit de încântat de aprecieri, pt care trebuie să vă mulțumesc din suflet, cu precizarea că reușitele noastre se datorează și dvs., fără de care n-am exista! (decât așteptând la rând, luni în șir, apariția colaborărilor la reviste!), am multe probleme ce au vechime de...ani la unele publicații, unde, evident, prioritate au prietenii...redactorilor! în zilele noastre avem mare noroc cu viteza de reacție a paginilor de net, dar mai ales cu hărnicia proverbială a maestrului rebusist și blogger neîntrecut - dl dumitru guinea...și, pt că tot e născut în aceeași lună cu marele EMINESCU și odată cu UNIREA de la 24 ianuarie 1859, doresc să fiu printre primii care îi urează multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor, alături de cei dragi! L A MULȚI ANI!

      Ștergere
    3. Sunt copleșit de aceste aprecieri și vă mulțumesc pentru urarile legate de apropiata mea zi de naștere ! Să fim sănătoși și le vom trece pe toate !
      Doamne ajută !

      Ștergere
    4. să vă fie de bine, tot binele din lume vă dorim! păcat de steluța că dădu cu bâta-n baltă, chiar din prima...(1-5!!) ne dorim...sincere condoleanțe! dar să nu disperăm, o să-și revină pe traseu și ia titlul! aici chiar merge replica: să i-o spui lui...MUTU!!!

      Ștergere
    5. Cam multe goluri primite , cred că au luat mult în greutate de sărbători !

      Ștergere
  2. P. HRISTODULO

    BA NASTURE NEGRU = STEAUA - NURNBERG

    RăspundețiȘtergere